• En
    • Комерційні прміщення у ЖК SVITLO PARK
      ЖК «Світло Парк»: ідеальне місце для вашого бізнесу

      Шукаєте нове місце для свого бізнесу?

      ЖК «SVITLO PARK» – це ідеальний вибір!

      Розташований у Голосіївському районі Києва, сучасний житловий комплекс з розвиненою інфраструктурою. Тут є все, що потрібно для успішного ведення бізнесу:

      - Висока щільність населення: ЖК «Світло Парк» налічує понад 7 000 квартир, що гарантує широкий потік потенційних клієнтів. Станом на сьогодні введено в експлуатацію та заселено перші три будинки та зовсім скоро очікується введення в експлуатацію ще трьох будинків.
      - Фасад одного з головних шосе:
      Потік авто поруч автоматично збільшує потік клієнтів.
      - Зручне розташування: Комплекс розташований поруч із зупинками громадського транспорту, що робить його доступним для жителів усіх районів міста.
      - Розвинена інфраструктура: На території комплексу запроектовано все необхідне для комфортного життя та роботи: магазини, кафе, ресторани, аптеки, банки, дитячі садки та школи.
      - Сучасні приміщення: У комплексі представлені приміщення різної площі та планування, що дозволить вам підібрати ідеальний варіант для вашого бізнесу.

      Зацікавлені? Залиште заявку з номером телефону, бажаною площею та цільовим призначенням в Директ, і наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом!
      Детальніше про акцію
    • #Будуємо щодня!
      Детальніше про акцію
    Акції
    Обрати
    квартиру
    Записатися
    на візит

    Розіграш подарункового сертифікату від Фокстрот на побутову техніку - уже 17 липня на SVITLO PARK GRAND OPENING!

    Розіграш подарункового сертифікату від Фокстрот на побутову техніку - уже 17 липня на SVITLO PARK GRAND OPENING!

    Ще один сюрприз для інвесторів першої черги ЖК Svitlo Park – розіграш подарункового сертифікату від мережі побутової техніки та електроніки Фокстрот.

    Один із найважливіших моментів при заселенні у нову квартиру – підібрати якісну та зручну техніку. А зробити це ще легше та приємніше з подарунковим сертифікатом від Фокстрот!

    Уже в суботу, 17 липня 2021 року на SVITLO PARK GRAND OPENING серед інвесторів першої черги ЖК Svitlo Pаrk буде обрано щасливого переможця, який отримає цінний приз – сертифікат на 20000 бонусних гривень від партнера свята – мережі побутової техніки та електроніки Фокстрот. Використати сертифікат можна буде як у магазинах мережі, так і на сайті foxtrot.ua.

    Окрім розіграшів, в програмі свята:
    - хітові пісні від Dorofeeva та Анна Трінчер;
    - ілюзіон-шоу, що зачаровує, від М5;
    - танцювальні майстер-класи від Анни Домніч;
    - велика кількість батутів та атракціонів для дітей і дорослих;
    - насичена дитяча програма, де діти зможуть станцювати разом із трансформерами, зробити гліттер-тату та пройти цікавий майстер-клас
    - найбільш інноваційні фотозони;

    Тож завітайте на SVITLO PARK GRAND OPENING 17 липня о 17.00 за адресою: Наддніпрянське шосе, 2а з друзями та рідними.
    Розважайтесь та вигравайте!

    Чому обирають Фокстрот?

    Фокстрот – мережа побутової техніки та електроніки, яка тримає курс на інновації та розвиток, реформує магазини, постійно розвиває онлайн-платформу комфортних продажів та активно спілкується з фанами у соцмережах, а бренд-персонаж – лисичка Фоксі – є одним з найвідоміших рекламних звіряток в українському медіа-просторі.

    У Фокстрот 164 магазини по всій країні та інтернет-платформа з понад 11 млн відвідувачів на місяць. Мережа активно підтримує сучасні інноваційні проекти, спрямовані на збільшення комфорту життя та розвиток і навчання дітей, молоді та людей, які прагнуть досягнень на благо суспільства. Там є все для самовираження за допомогою гаджетів.
    Сховати новину