• En
    • Комерційні прміщення у ЖК SVITLO PARK
      ЖК «Світло Парк»: ідеальне місце для вашого бізнесу

      Шукаєте нове місце для свого бізнесу?

      ЖК «SVITLO PARK» – це ідеальний вибір!

      Розташований у Голосіївському районі Києва, сучасний житловий комплекс з розвиненою інфраструктурою. Тут є все, що потрібно для успішного ведення бізнесу:

      - Висока щільність населення: ЖК «Світло Парк» налічує понад 7 000 квартир, що гарантує широкий потік потенційних клієнтів. Станом на сьогодні введено в експлуатацію та заселено перші три будинки та зовсім скоро очікується введення в експлуатацію ще трьох будинків.
      - Фасад одного з головних шосе:
      Потік авто поруч автоматично збільшує потік клієнтів.
      - Зручне розташування: Комплекс розташований поруч із зупинками громадського транспорту, що робить його доступним для жителів усіх районів міста.
      - Розвинена інфраструктура: На території комплексу запроектовано все необхідне для комфортного життя та роботи: магазини, кафе, ресторани, аптеки, банки, дитячі садки та школи.
      - Сучасні приміщення: У комплексі представлені приміщення різної площі та планування, що дозволить вам підібрати ідеальний варіант для вашого бізнесу.

      Зацікавлені? Залиште заявку з номером телефону, бажаною площею та цільовим призначенням в Директ, і наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом!
      Детальніше про акцію
    • #Будуємо щодня!
      Детальніше про акцію
    Акції
    Обрати
    квартиру
    Записатися
    на візит

    Відеозвіт із SVITLO PARK GRAND OPENING

    Друзі, що вам найбільше запам'яталось на SVITLO PARK GRAND OPENING?

    Можливо, ви танцювали під драйвові пісні Dorofeeva чи з дитячим азартом бавились на наших атракціонах? Або із захопленням спостерігали як Мagic 5 творять справжні дива? А може зробили фото на планеті Svitlo Park чи отримали один із призів?  

    Ми ж були у захваті від ваших щирих емоцій.

    Тому зібрали найяскравіші моменти свята у відео та пропонуємо ще раз згадати, як грандіозно це було.

    https://youtu.be/oslGvztPk1Q



    SVITLO PARK GRAND OPENING пройшов грандіозно! Свято обєднало більш, ніж 3 000 гостей – це інвестори комплексу, їх рідні та друзі, а також усі, хто закоханий у Svitlo Park.

    Зустрічали гостей аніматори з улюблених мультфільмів «Трансформери» та "Зверопой", які піднімали настрій як малечі, так і дорослим.

    На Main Stage виступали зірки, яких знають не лише в Україні, а й далеко за кордоном. MAGIC FIVE здивували гостей фантастичним ілюзіон-шоу. А як цікаво було разом з Анною Домніч станцювати усім відому «руханку». Зірка серіалу «Школа» Анна Трінчер своїм драйвом зарядила усіх! Хедлайнером вечору стала неймовірна DOROFEEVA!

    Для щирих дитячих посмішок на SVITLO PARK GRAND OPENING працювала справжня планета атракціонів і батутів. Крім того, у програмі було наукове шоу з вражаючими хімічними експериментами, шоу мильних бульбашок та шоу трансформерів. Діти були щасливі!

    А для тих, хто любить творчість, діяли Beauty-зона, де можна зробити аквагрим чи гліттер-тату та крутезна Art-зона з майстер-класами.

    А для тих, хто любить пофотографуватись, діяли інноваційні фотозони.

    Також на SVITLO PARK GRAND OPENING проводились розіграші супер-призів. Серед інвесторів розіграли подарунковий сертифікат номіналом 50 000 грн. на туристичні послуги від компанії CoralTrevel, а також сертифікату номіналом 50 000 грн. на втілення меблевих мрій від компанії ВіЯр та та сертифікат номіналом 20 000 грн. від мережі магазинів техніки Foxtrot. До того ж, усі бажаючі приймали участь у конкурсах та вигравали цінні призи від Svitlo Park.

    Дякуємо усім, хто провів з нами цей Sviltий день! Ми у захваті від ваших щирих емоцій та посмішок!

    Це дуже нас надихає, і ми уже готуємо для вас нові сюрпризи.
    Сховати новину